Du er her. #1 - Foreningswebsite > Aktiviteter > Flugtskydning

- Flugtskydning 2018 -

Ringive Jagtforening vil opfordre alle til at få skudt nogle lerduer i løbet af 2018. Både for at have en skudstatistik på jagt man kan være nogenlunde bekendt og – ikke mindst - fordi det er sjovt.

På Blåhøj Skydebane, som jagtforeningen er tilknyttet, kan man skyde jagtbane, skeet, ”vilde bagduer” og sporting.

Der skydes på Blåhøj Skydebane:

• Alle lørdage i marts kl. 12.00-15.00
  • Fra starten af april og til august skydes der torsdag aften.
  • I august skydes både tirsdage og torsdage.
  • I september skydes torsdage.

Se mere på Blåhøjskydebane.dk eller find Blåhøj Skydebane på Facebook og få opdateringer om ekstra skydeaktiviteter.

Opdateringer på skydetider, ”Banen Rundt 2018” og andet, bliver også lagt her på hjemmesiden. Klik her for "Banen Rundt 2018".

I 2018 afholdes igen Trekant-Skydning / Tørringskydning, som er det årlige Lerdue Foreningsmesterskab for hold, samt individuelt, mellem: Tørring, Thyregod, Ringive, Filskov, Blåhøj og Brande.

Mesterskabet afholdes over tre skydninger, der foregår på skift på banerne Blåhøj, Brande og Tørring, med én skydning før sommerferien og to efter.

Et hold består af 3 mand + eventuelle reserver. Det koster 25 kr. pr. person i tilmeldingsgebyr, så der er penge til en medalje til halsen. Og der er rigelig plads til flere hold, så lav en aftale med gutterne og mød op.

Se plakat nedenfor eller kig på facebook (eller klik hér)