Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

15-05-2019: Regulering af mårhund fra grav marts-juli

Lovgivningen giver mulighed for at regulere mårhund året rundt og dermed også muligheden for at opspore en grav med mårhundehvalpe og aflive dem.

15-05-2019: Tilmeldingen til den sidste Sommercamp er åben!

I slutningen af april åbnede vi for tilmeldingen til de første af Jægerforbundets Sommercamps for børn, og nu er tilmeldingen åbnet til den sidste Sommercamp, som afholdes ved Blåvandshuk

15-05-2019: Fælles dataindsamling og forvaltning af trækvildt: Hør hvad forskerne mener

Da repræsentanter fra 7 nordeuropæiske lande mødtes til en snak om fælles forvaltning af trækvildt, var forskernes budskab klart: Trækvildtet skal forvaltes på tværs af landegrænser på baggrund af data, som jægerne kan hjælpe med at indsamle.

15-05-2019: Mens vi venter: Ulige 12-ender buk

Michael Ravn elsker at komme i Skotland. Et utroligt smukt land med meget gæstfrie folk – og en ofte nøje forvaltet bestand af råvildt, som siger spar 2 til alt andet. Den 55-årige jæger var i landet for 16. år i træk, så han har stor erfaring. Men han troede ikke sine egne øjne, da han kom hen til denne buk. Det forstår man godt.

15-05-2019: Schweisskursus

12 kursister deltog i weekenden på et veltilrettelagt schweisskursus i Jagtens Hus og fik til fulde indfriet alle forventninger.

14-05-2019: Du kan stadig nå det, ERFA-møderne begynder i næste uge

Tirsdag den 21. maj slår Jægerforbundets møderække for jagttegnskursuslærere i gang med møde i Jels Motel & Sportscenter. Bliv opdateret på det sidste nye angående jagttegn, mød Philip Stobbe og hør om Hunting Skills i Vamdrup.

14-05-2019: Efterskoler sætter fokus på jagt

Forleden var Danmarks Jægerforbund vært, da efterskoler fra hele landet mødtes for at diskutere mere jagt og natur i undervisningen. Og tendensen er klar: Flere unge interesserer sig for jagt.

14-05-2019: Husk markvildtet når du høster

I den første tid gemmer råerne deres lam, når de forlader dem. En strategi som er udviklet til at beskytte lammene mod prædatorer, men ikke imod landbrugets maskiner.