Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

Nyheder

06-09-2019: Facebook rammer skævt i blokering af våbensalg


Jæger, journalist og debattør Jens Ulrik Høgh udstiller i et debatindlæg i flere danske aviser den dobbeltmoral, der præger facebooks syn på salg af våben. DJ er enig i kritikken.

05-09-2019: Amerikansk skarveand - skyd den, frys den!


Skyder du en skarveand, så gem den. Miljøstyrelsen vil nemlig gerne bruge nogle eksemplarer til brug i et informationsmateriale om invasive arter.

05-09-2019: Millionbeløb øremærkes til naturaktiviteter i 2020


Projekt Vores Natur uddeler 6 millioner kroner til lokale foreninger til naturaktiviteter for alle. Det er en oplagt og afmystificerende mulighed for jagtforeningerne.

04-09-2019: Husk debatmøderne om strukturen i DJ


Som tidligere annonceret er Strukturudvalget klar til at fremlægge forslag til en ny organisationsstruktur, og inviterer til debat rundt om i landet. (Gen)læs forslaget her.

04-09-2019: Jægernes juleaften – andejagten er gået ind


For land- og strandjægere med hang til jagt på svømmeænder og gæs er den 1. september at sidestille med juleaften for børn og barnlige sjæle – således også for tre jagtkammerater på Isefjorden.

04-09-2019: Sådan fjerner du kronhjortens fortænder


En af hjørnestenene i hjortevildtforvaltningen er viden og videnindsamling. Derfor har Danmarks Jægerforbund igangsat en frivillig tandindsamling, hvor kronhjorte aldersbestemmes ved hjælp af tandsnit.

03-09-2019: Husk dokumentation når du kører med våben i EU


Skal du på jagt nede i Europa, er det ikke nok blot at huske det rødbedefarvede og dit EU-våbenpas. Især tysk politi er begyndt at tjekke alle papirer - ikke mindst dokumentation for våbnets formål på rejsen.

03-09-2019: DJ i dialog vedr. forbedring af biodiversitet i skov


Landbrugsstyrelsen afholdte den 23. august 2019 informationsmøde og workshop om tilskudsordningen for skov med biodiversitetsformål. Danmarks Jægerforbund deltog i dialogen og samarbejdet om forbedring af biodiversiteten i skov.