Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

29-10-2018: Derfor blev ulvedræberen ekskluderet

Manden, der med fuldt overlæg skød og dræbte en ulv ved Ulfborg, er til skade for opbakningen til jagten og jægerne i Danmark. Derfor blev han i fredags ekskluderet fra Danmarks Jægerforbund.

29-10-2018: Manglende side i medlemsbladet

På grund af en meget beklagelig produktionsfejl er der forsvundet en hel side fra medlemsbladets novembernummer. Siden findes her.

29-10-2018: Koordineret jagt i Region Syddanmark

Den 13. januar 2019 opfordrer Den Regionale Hjortevildtgruppe Sydjylland alle jægere og lodsejere i forvaltningsområdet til at afholde fælles koordineret jagt efter hinder, dåer og kalve i deres lokalområde.

29-10-2018: Snart sidste chance for at tælle i år

De sidste tællinger i 2018 bør være foretaget på nuværende tidspunkt, så er der kun tilbage at få returneret tællekortene til de forskellige vildt- og naturkonsulenter.

29-10-2018: Markvildttur til Holland

I perioden 2016-2020 afvikles Interreg projektet NSR PARTRIDGE, med deltagelse af både Holland, Belgien, Tyskland, England og Skotland. Formålet med projektet er at øge biodiversiteten med 30%. Som indikatorart har man valgt agerhønen.

26-10-2018: DJ ønsker en reel indsats i landbrugslandet

I går havde folketingsmedlem Thomas Danielsen (V) sammen med FJD inviteret til en høring på Christiansborg om mangfoldighed i agerlandet. Målet var at belyse, hvad der skal til for at øge naturværdierne i det åbne land.

26-10-2018: Debatmøder om fremtidens organisationsstruktur i DJ

Vil du have indflydelse på aktiviteterne i Danmarks Jægerforbund og strukturen vi skaber dem i? Så kom til Strukturudvalget debatmøde om fremtidens organisationsstruktur i Danmarks Jægerforbund i din kreds.

26-10-2018: Ulvesagen: DJ ekskluderer medlem med øjeblikkelig virkning

Danmarks Jægerforbund har på et hovedbestyrelsesmøde her i eftermiddag besluttet, at den 66-årige jæger, der skød og dræbte en ulv på en mark ved Ulfborg, ekskluderes af Danmarks Jægerforbund med øjeblikkeligt virkning.