Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

Nyheder

15-10-2018: Grønne organisationer i fælles kamp mod kystnær havvindmøllepark ved Omø

Energistyrelsens planer om at etablere en kystnær havvindmøllepark ved Omø møder nu massiv modstand fra tre grønne organisationer, som vil komme fuglene til undsætning i et vigtigt internationalt rasteområde. Det svenske Naturvårdsverket er også imod placeringen.

13-10-2018: Test dig selv: Er du klogere end en aspirant?

Vi fejrer at e-bogen "Jagttegn" er klar i sin fulde version ved at give den gratis ud indtil den 1. december, med tilbud på den fysiske bog og med en gratis "prøve-jagtprøve". Find det her.

12-10-2018: Sådan skal du forholde dig til fugleinfluenza

Lige nu er der risiko for fugleinfluenza flere steder i landet - hovedsageligt i det østlige Danmark. I denne video, kan du se, hvordan du skal forholde dig til smitterisikoen som jæger.

11-10-2018: Kan du undvære hovedet?

Så vil vi gerne have det. I hvert fald, hvis det drejer sig om hovedet fra en nedlagt sædgås.

09-10-2018: Lovsamlingen til jagttegnsundervisning 2018-19 er udkommet

Lovsamlingen til undervisningsmaterialet Jagttegn fra Danmarks Jægerforbund og forlaget SEGES er nu på lager, og materialerne kan igen bestilles i sampak.

09-10-2018: Statsadvokaten anker ulvedrab

Statsadvokaten i Viborg mener, at en 66-årig mand skal idømmes en højere straf for at have skudt en ulv.

09-10-2018: Racedysten 2018 - rettelse

Der er desværre indsneget sig en fejl ifm offentliggørelse af resultaterne fra DJ’s Racedyst i Skive.

09-10-2018: Resultater - Vinderklasseprøver 2018

Vinderne af Danmarks Jægerforbunds første 4 vinderklasseprøver af i alt 6 prøver i henholdsvis Terkelsbøl, Gørlev Sj, Hjallerup og Slagelse er nu fundet.