Fotogalleri

Kære billednyder.

Her er et galleri af billeder fra forskellige aktiviteter i foreningen.

23 august 2020

Den årlige aktivitets dag hvor 18 medlemmer var mødt op. Der blev startet ud med rundstykker inden der var lodtrækning til Hjortejagt for årskortholdere.

Herefter var der gang i både opgradering af skurvogn og nedklipning og klargørelse til forenings jagter.

Dagen blev afslutte med grillede pølser med brød

Tak til de fremmødte

Maj /Juni 2020

Bukkepral Forår 2020.

Søndag den 17 maj skød Erik en fin seksender i nordstykket. Tillykke med Bukken.

Også Anders har skydt en fin buk, skudt på engen. Tillykke med bukken.

27 januar 2020

Sæsonens sidste foreningsjagt, super dag med masser af vildt i skoven, desværre blev der ikke skudt noget, men sådan er jagt😊 men så var det godt at jægerne kunne glæde sige over at komme i en varm pavillon samt noget lækket gulasch suppe🤤😁

12 Januar 2020:

Trykjagt i Ringive og Karlskov området. God dag med masser af lokale folk der vil være med til fælleskabet I👍🏻 vi var desværre ikke heldige at skyde kronvildt, men mange fik nogle fantastiske oplevelser med kronvildt, og andet vildt😊 og der var en stor opbakning til at vi mødes igen næste år.

27 12 2019:

Foreenings julejagt med både dyr og snepper på paraden

7 december 2019:

Rigtig god dag med masser af vildt i skoven, rigtig mange havde også chancen til at se kronvildt idag

17 november 2018:

Forenings jagt med efterfølgende guleærter

Før 2019:

Aktivitetsdag

Diverse Natur (ikke fra foreningen)