Nyheder fra kreds 4

Nyheder fra DJ

16. okt. 2020
I sidste uge udsendte vi link til den årlige medlemsundersøgelse til alle medlemmer, der er registreret i medlemssystemet med en valid mailadresse.
15. okt. 2020
I 2019 blev der i alt indsendt data fra 320 krondyr, heraf 319 hjorte. Det er en fremgang på 19 pct. i forhold til året før. Nu er fagrapporten offentliggjort.
14. okt. 2020
50 mennesker deltog tirsdag aften i Vipperød Sognegård til et informationsmøde om en foreslået fredning af Tempelkrog Nord i Holbæk og Lejre kommuner. Der blev ikke fremlagt et konkret fredningsforslag, men stregerne er trukket på kor…
14. okt. 2020
Præcis hvordan defineres krybskytteri, og hvad er strafferammen? Penta Advokater har nærstuderet paragrafferne.
13. okt. 2020
Schweiss-registrets logo i stort format på ryggen af en orange jakke har de senere år været et tydeligt kendetegn på en legitimeret schweisshundefører fra Schweiss-registret.