Nyheder fra kreds 4

Nyheder fra DJ

23. jun. 2021
I mandags mødtes EU’s medlemsstater, EU-Kommissionen og en række interessenter for at drøfte det seneste udkast af vejledningen til EU’s biodiversitetsstrategi.
23. jun. 2021
På en solrig martsdag blev 20 små shelters sat op langs Hjarnøs kyst. Håbet var, at edderfugle ville flytte ind, og at konstruktionerne ville skjule reden for prædatorer.
22. jun. 2021
Efter samråd om havvindmøller ved Omø Stålgrunde synes regeringen at vægte fugle over vindenergi. Samrådet fandt sted ugen efter DJ og DOF's foretræde for politikere.
22. jun. 2021
I weekenden var det tid til kredsmøde i kreds 7. Jægerne skal være den bedste udgave af sig selv, og de skal bruge deres stemme i debatten, lød det bl.a. fra talerstolen.
21. jun. 2021
Er du udadvendt, kan du samarbejde, har du overblik - og kunne du tænke dig at varetage interesser på hundeområdet? Så er du måske ny hundekoordinator i kreds 1 eller 3.