Vi passer godt på dine data.

Den 25. maj 2018 trådte den nye EU-persondataforordning i kraft. Med den følger nye regler for, hvordan Danmarks Jægerforbund må og skal håndtere personoplysninger om deres medlemmer. De nye regler betyder samtidig, at medlemmerne får nye rettigheder.

Danmarks Jægerforbund passer godt på dine personlige oplysninger, og vil til enhver tid behandle dem i henhold til de gældende regler for beskyttelse af persondata.

I Danmarks Jægerforbund håndteres personoplysninger om medlemskab to steder: i det centrale medlemssystem, i Jægerforbundets administration, samt i den lokale jagtforening.

De persondata, der er gemt i det centrale medlemssystem, bruges i forbindelse med udsendelse af Jæger samt til kontingentopkrævning. Medlemsdata deles fra medlemssystemet med jagtforeningen. I jagtforeningen er det kun formanden og kassereren, der kan hente medlems-oplysninger, og det kan kun gøres om egne medlemmer.

Medlemmerne skal have klar besked om, at der behandles oplysninger. Medlemmerne skal vide, hvem der har ansvaret for data, og hvornår ansvaret overdrages fra administrationen til den lokale jagtforening. Der skal endvidere informeres om, hvordan data behandles, hvem de deles med m.v. 

Medlemsbetingelserne fremgår af Medlemsbladet og på Jægerforbundets hjemmeside.

Ud over medlemsbetingelserne, der gælder for alle medlemmer, har jagtforening suppleret med egne retningslinjer for, hvordan foreningen lokalt håndterer medlemsdata.

Ringive Jagtforening har udarbejdet sin egen privatlivspolitik. Denne politik er tilgængelig via link længere ned på denne side. Der er endvidere udarbejdet Databehandleraftale og Kortlægning Medlemsregistrering, Se links længere nede på denne side.

Du kan til enhver tid bede om at få at vide, hvilke oplysninger administrationen og/eller din lokale jagtforening behandler om dig.

Den nemmeste måde at få indsigt i dine egne oplysninger ved Jægerforbundet er, at besøge  ”Min Side”  på  www.jagerforbundet.dk/medlemsnettet. Efter du er logget ind, kan du få overblik over dine informationer, der er registreret i Jægerforbundets medlemssystem.

Opdager du, at de oplysninger, der er registreret om dig, er forkerte, har du ret til at få oplysningerne rettet.

Link til Danmarks Jægerforbunds hjemmeside, hvor forbundets håndtering af persondata er detaljeret beskrevet.

https://www.jaegerforbundet.dk/om-dj/dj-medier/nyhedsarkiv/2018/vi-passer-godt-pa-dine-data/

https://www.jaegerforbundet.dk/om-dj/medlemskab/medlemsbetingelser/ 

Anders Jakobsen

Formand for Ringive Jagtforening


Klik på nedenstående for at se Ringive Jagtforenings:

Privatlivspolitik

Kortlægning Medlemsregistrering

Databehandleraftale

(Filerne åbner som PDF i et nyt vindue)


 

© 2023 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/