Nyheder fra kreds 4

Nyheder fra DJ

7. aug. 2020
Danmarks Jægerforbunds nye direktør vil tæt på. Hun anser det som sin fornemmeste opgave at lytte til jægerne, forstå deres hjerteblod og at sætte sig i deres sted.
7. aug. 2020
I 2020 er det valgår i Danmarks Jægerforbund. Der er to kandidater til formandsposten, og som medlem har du mulighed for at møde dem til et af de fire valgmøder, der afholdes i den kommende tid.
7. aug. 2020
122 jægere deltog i kredsmødet i kreds 1, hvor der blev set tilbage på et 2019 med damp på alle kedler, som kredsformanden udtrykte det. Og så blev manden med det gyldne jagthorn hædret med en sølvnål.
6. aug. 2020
DJ-brochure beskriver Danmarks Jægerforbunds anbefalinger og råd til arrangementer i f.eks. jeres jagtforening, hvor der serveres smagsprøver til offentligheden.
5. aug. 2020
Kom og træn til f.eks. løbende hjort eller gris! På søndag den 9. august har alle riffeljægere mulighed for - ganske gratis - at lægge turen forbi Lejbølle Hjortebane.