Du er her. #1 - Foreningswebsite > Årskort

- Årskort 2018/2019 -

Årskort koster fortsat 2000 kr. og skal være indbetalt til foreningen senest d. 1. august 2018 for at give adgang til de kommende jagter og lodtrækninger. Kontakt kasserer Kim Petersen på telefon 40 52 81 53 for betaling.

Årskortet giver adgang til:

• Alle foreningsjagter og retten til at invitere to gæster, om året, uden yderligere beregning.
  • Pürsch på kronvildt.
  • Bukkejagt 2019.
  • Andejagt.
  • Trækjagt.
  • Markjagter.
  • Trykjagt med riffel d. 26. januar 2019.

Lodtrækning til kronvildtjagten gennemføres i forbindelse med riffelskydningen på Midtjysk Hjortebane i Brande lørdag den 18. august 2018.

Lodtrækning til bukkejagt 2019, afholdes ved generalforsamlingen.

De der ikke har mulighed for at møde op til de to lodtrækninger, kan aftale tider med Carsten Hindborg på telefon 24 93 34 01.

Trykjagt d. 26. januar kræver tilmelding til Carsten Hindborg. Mødetid på parkeringspladsen ved T-krydset Billundvej/Ringivevej ½ time før solopgang. Der vil blive serveret lidt godt til maven efter jagten.

Afregning for nedlagt hjortevildt, afregnes til kasserer Kim Petersen senest d. 20. juli 2018, og priserne er som følger:

• Seksender                     800 kr.
  • Gaffelbuk                      1000 kr.
  • Spidsbuk                       1200 kr.
  • Kronvildt                      20 kr./kg brækket vægt.

Bemærk:

Medlemmer der ikke køber årskort, er selvfølgelig stadig meget velkomne på ALLE foreningens jagter og er også velkomne til at medtage en gæst. Ligeledes kan der også købes kort til trækjagt som tidligere.

• Foreningsjagt medlemmer/gæster                           250 kr.
  • Ung-jægere/gæst til og med 25 år                            150 kr.
  • Kort til andejagt / trækjagt                                        250 kr.

Vildt der nedlægges på ande- eller trækjagt må meget gerne rapporteres til Anders Jakobsen, af hensyn til vildtstatistik.