Du er her. #1 - Foreningswebsite > Årskort

- Årskort 2019/2020 -

Årskort koster 2000 kr. og skal være indbetalt til foreningen senest d. 1. august 2019 for at give adgang til de kommende jagter og lodtrækninger. Kontakt kasserer Verner Madsen på telefon 40 50 91 40 for betaling.

Årskortet giver adgang til:

• Alle foreningsjagter og retten til at invitere to gæster, om året, uden yderligere beregning.
  • Pürsch på hjortevildt.
  • Bukkejagt 2020.
  • Andejagt.
  • Trækjagt.
  • Markjagter.
  • Trykjagt med riffel søndag den 12. januar 2020.

Lodtrækning til hjortevildtjagten gennemføres i forbindelse med aktivitetsdagen søndag den 18. august 2019.

Lodtrækning til bukkejagt 2020, afholdes ved generalforsamlingen 2020.

De der ikke har mulighed for at møde op til de to lodtrækninger, kan aftale nærmere med Carsten Hindborg på telefon 24 93 34 01.

Detaljer om trykjagten søndag den 12. januar tilgår senere. Den kræver tilmelding til Carsten Hindborg senest fredag den 3. januar. Der vil blive serveret lidt godt til maven efter jagten.

Afregning for nedlagt hjortevildt, afregnes til kasserer Verner Madsen senest d. 20. juli 2019, og priserne er som følger:

• Seksender                     800 kr.
  • Gaffelbuk                      1000 kr.
  • Spidsbuk                       1200 kr.
  • Hjortevildt                   20 kr./kg brækket vægt.

Bemærk:

Medlemmer der ikke køber årskort, er selvfølgelig stadig meget velkomne på alle foreningens jagter og er også velkomne til at medtage gæster. Ligeledes kan der også købes kort til trækjagt som tidligere.

• Foreningsjagt medlemmer/gæster                            250 kr.
  • Ung-jægere/gæst til og med 25 år                              150 kr.
  • Kort til andejagt / trækjagt                                          250 kr.

Vildt der nedlægges på ande- eller trækjagt må meget gerne rapporteres til Anders Jakobsen, af hensyn til vildtstatistik.